Wij maken gebruik van cookies.
Ja, ik geef toestemmingNee bedankt

Breed assortiment veiligheidsmiddelen

Vanaf € 40,- gratis verzonden

Lid van WebwinkelKeur

Zoeken op artikel
Keurmerk webwinkel
Winkelmandje

Over Quick Safety

Quick Safety is importeur van Prymos brandblussers, groothandel van Dräger composiet brandblussers en leverancier van een breed assortiment veiligheidsmiddelen voor particulieren en bedrijven met brandveiligheid als specialisatie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een totaal concept brandveiligheid. Bestellen kan via onze webwinkel, per telefoon of per email. Afhalen in Rotterdam is mogelijk.

Geschiedenis

Prymos heeft in 2005 de Spray brandblusser in Duitsland geïntroduceerd. In 2011 is de Prymos spray brandblusser in Nederland geïntroduceerd. Quick Safety is in 2011 gestart als groothandel onder de naam Prymos Koster. Onze jarenlange ervaring met onderhoudsvrije spray brandblussers hebben we uitgebreid met de onderhoudsvrije composiet brandblusser van Dräger. Vanaf 2018 is Quick Safety importeur van de Prymos spray brandblussers.

Uniek

Quick Safety heeft een totaal concept brandveiligheid. Vaak worden blusmiddelen en noodverlichting door verschillende externe partijen gecontroleerd. Ook de maandelijkse controle van de brandmeldinstallatie wordt vaak uitbesteed. Met het totaal concept brandveiligheid is er maar één onderhoudsbedrijf nodig voor de totale brandveiligheid. Met het toepassen van onderhoudsvrije producten en het combineren van controles kunnen onderhoudskosten bespaard worden.

Brandveiligheidsbedrijven richten zich op een bepaald sement van de markt. Quick Safety heeft een unieke positie waarmee de brandveiligheid voor alle bedrijven verzorgd kan worden. Of het nu gaat om een winkel of een bedrijf in de industrie, Quick Safety heeft alle benodigde expertise.

Veiligheid huis

Met de juiste werking van veiligheidsmiddelen kan bij brand snel worden gereageerd. Producten als rookmelders hebben regelmatig onderhoud nodig. Het juiste onderhoud moet door een onderhoudsbedrijf worden uitgevoerd. Quick Safety verzorgd niet alleen de onderhoud van veiligheidsmiddelen maar geeft ook advies voor een brandveilig huis.