Breed assortiment veiligheidsmiddelen

Vanaf € 20,- gratis verzonden

Aangesloten bij Thuiswinkel Keurmerk

Zoeken op artikel
Winkelmandje

Evacuatiematrassen en evacuatiedoeken

Mensen met een mobiliteitbeperking, volledig bedgebonden of niet zeldredzaam comfortabel, snel en eenvoudig kunnen evacueren zonder liftgebruik in een noodsituatie vraagt om de juiste SCape oplossing. SCape werkt met brandvertragende materialen die mensen bij verplaatsing direct beschermen tegen gevaarlijke bacteriën.

Een evacuatiedoek niet zchtbaar maar wel standaard onder een matras plaatsen betekent kostbare seconden winnen tijdens een evacuatie voor zorg- en hulpverleners. Een hulpverlener kan een evacuatiematras uit de verpakking halen en inzetten binnen enkele seconden. SCape evacuatiedoeken en evacuatiematrassen vragen niet om specifiek onderhoud en hebben ook geen keuringsplicht.  

Scape trekbanden kunnen zeer hoge treklasten aan en de maximale draaglast in kg is hoog. SCape producten hebben een CE keurmerk. De Nederlandse Brandwonden Stichting en het Instituut Fysieke Veiligheid noemt Scape producten specifiek in haar brandveiligheidsstudie. Met de juiste Scape producten laat u niemand achter! 

#/pagina
 

Algemeen

Bij een zware klus heb je eenvoudige en vooral snelle hulpmiddelen nodig. Iedere seconden telt op z'n moment! De eenvoud, de snelheid en het comfort maakt dit vluchtmatras populair in o.a. scholen, ziekenhuizen, zorgwoningen, seniorenflats, winkelcentra, GGZ instellingen. 

Voordelen vluchtmatras

Geen onderhoudscontract
Geen onderhoudskosten
Geen fysieke overbelasting
Geen dure trainingen

Demonstratie filmpje S-CAPELUS evacuatiematras

Demonstratie filmpje Bariatric S-CAPEPOD