Breed assortiment veiligheidsmiddelen

Vanaf € 30,- gratis verzonden

Aangesloten bij Thuiswinkel Keurmerk

Zoeken op artikel
Winkelmandje

Prymos spray brandblusser

De Prymos spraybrandblusser kan iedereen simpel, snel en veilig inzetten bij het bestrijden van een beginnende brand. De Prymos is een keuring- en onderhoudsvrije schuimbrandblusser met een Rijkstypekeurmerk. Variant Prymos Universeel is ook geschikt bij frituurbranden. Variant Prymos Voertuigen is vorstbestendig tot -15°C.

#/pagina
 

Prymos algemene informatie

Een grote brand begint klein maar ontwikkelt zich daarentegen razendsnel. Kostbare seconden winnen kan het verschil maken op de werkplek, in woningen of bij een autobrand. De gepatenteerde vaste spuitknop zorgt met slechts één druk op de knop dat het blusschuim direct een Micro-Mist sproeisysteem laat ontstaan en warmte ontrekt bij het scheiden van brandstof en zuurstof.

De spray brandblusser heeft een blustijd van +/- 26 seconden en weegt minder dan 1 kg. Voor bevestiging aan de muur is een houder verkrijgbaar. In voertuigen adviseren wij de houder met sluitband. Prymos brandblussers hebben geen keuring- en onderhoudsplicht maar vervangt u bij het bereiken van de houdbaarheidsdatum vermeld op de onderzijde van elke brandblusser.

Promotievideo van Prymos brandblusser

Filmpje werking en productie Prymos spray brandblusser