Wij maken gebruik van cookies.
Ja, ik geef toestemmingNee bedankt

Breed assortiment veiligheidsmiddelen

Vanaf € 40,- gratis verzonden

Lid van WebwinkelKeur

Zoeken op artikel
Keurmerk webwinkel
Winkelmandje

Prymos, de keuringsvrije spray-schuimbrandblusser (5A-21B-15F)

De brandblusser bij uitstek in de woning, (bedrijfs)auto, boot, camper of caravan. Win eenvoudig kostbare seconden bij een beginnende brand door direct het vuur te kunnen bestrijden zonder opleiding of training. Prymos blust vaste- en vloeibare stoffen, vet- en frituurbranden en elektrische apparaten tot 1.000Volt. Het schuim zorgt in tegenstelling tot poeder bij een succesvolle brandbestrijding tot minimale nevenschade.

Schuimblusmiddel AFFF. Blusduur +/- 25 seconden. Worpafstand 3,5 meter. Houdbaarheid minimaal 4 jaar. Geen keuring- en onderhoudskosten of verplichting. Prymos Voertuigen is vorstbestendig tot -15°C. Prymos spray brandblussers hebben een Rijkstype en KIWA keurmerk en zijn toegestaan als basis blusmiddel voor bedrijfswagens en personenvervoer, uitgezonderd ADR. Producent Prymos Duitsland.

#/pagina
 

Prymos algemene informatie

Een grote brand begint klein maar ontwikkelt zich razendsnel. Kostbare eerste seconden winnen kan het verschil maken op de werkplek, in woningen of bij een autobrand. Met slechts één druk op de knop ontstaat een Micro-Mist sproeisysteem. Het blusmiddel ontrekt warmte en zorgt voor scheiding tussen brandstof en zuurstof.

De Prymos brandblusser klikt u heel eenvoudig in de Prymos houder en kunt u bestellen tegen meerprijs. De montage van de Prymos houder kan niet eenvoudiger. De houder met sluitband adviseren wij in voertuigen. Prymos brandblussers hebben geen keuring- en onderhoudsplicht. Het einde van de houdbaarheidsdatum staat gelijk aan het advies om te vervangen vanuit de fabrikant.

Promotievideo van Prymos brandblusser

Prymos filmproductie eenvoudige werking spraybrandblusser