Breed assortiment veiligheidsmiddelen

Vanaf € 20,- gratis verzonden

Aangesloten bij Thuiswinkel Keurmerk

Zoeken op artikel
Winkelmandje

Prymos spray schuimbrandblusser

Dé oplossing altijd binnen handbereik op elke etage. Win kostbare seconden, reageer sneller bij een kleine brand in de woning, auto, camper en boot. Prymos blust vaste- en vloeibare stoffen waaronder ook vet en frituurbranden en elektrische apparaten tot 1.000Volt. (5A,21B,15F blusser) Eenvoudig bediening zonder opleiding  of training. Werking vergelijkbaar met haarlakbus.

Inhoud schuimblusmiddel AFFF. Blusduur circa 25 seconden. Veilige vorpafstand van 3,5 meter. Gewicht blusser slecht 925 gram. Houdbaarheid min. 4 jaar. Geen keuring- en onderhoudsverplichting en terugkerende kosten. De variant voertuigen is vorstbestendig tot -15°C. Prymos brandblusser hebben een Rijkstype en KIWA keurmerk. Producent Prymos Duitsland.

#/pagina
 

Prymos algemene informatie

Een grote brand begint klein maar ontwikkelt zich daarentegen razendsnel. Kostbare seconden winnen kan het verschil maken op de werkplek, in woningen of bij een autobrand. De gepatenteerde vaste spuitknop zorgt met slechts één druk op de knop dat het blusschuim direct een Micro-Mist sproeisysteem laat ontstaan en warmte ontrekt bij het scheiden van brandstof en zuurstof.

De spray brandblusser heeft een blustijd van +/- 26 seconden en weegt minder dan 1 kg. Voor bevestiging aan de muur is een houder verkrijgbaar. In voertuigen adviseren wij de houder met sluitband. Prymos brandblussers hebben geen keuring- en onderhoudsplicht maar vervangt u bij het bereiken van de houdbaarheidsdatum vermeld op de onderzijde van elke brandblusser.

Promotievideo van Prymos brandblusser

Filmpje werking en productie Prymos spray brandblusser