Quick Safety is een Dräger groothandel en leverancier van een breed assortiment veiligheidsmiddelen voor particulieren en bedrijven met brandveiligheid als specialisatie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een totaal concept brandveiligheid. Bestellen kan via onze webwinkel, per telefoon of per email. Afhalen in Rotterdam is mogelijk en u kunt bij ons pinnen.

Het team:

Rob Koster: Eigenaar, rob@quick-safety.nl
Danielle: Administratie, danielle@quick-safety.nl
Wilco: Sales en planning, wilco@quick-safety.nl
Delano: Sales en planning, delano@quick-safety.nl
Edwin: Installatie en onderhoud, edwin@quick-safety.nl
En meer dan 100 verkopers verspreid over het land

Geschiedenis

Quick Safety is één van de twee Dräger groothandels van Dräger composiet- en spray brandblussers. Onze jarenlange ervaring met onderhoudsvrije spray brandblussers hebben we uitgebreid met de onderhoudsvrije composiet brandblusser van Dräger. De producent van de Dräger spray brandblusser (Prymos) heeft ruim 12 jaar ervaring met spray brandblusser. In de 12 jaar is de Prymos spray brandblusser ontwikkeld tot een hoogwaardig kwaliteits product. In 2011 heeft Prymos de spray brandblusser in Nederland geïntroduceerd. Quick Safety is een van groothandels toen nog onder de naam Prymos Koster. Met de uitbreiding van onderhoudsvrije brandblussers en samenwerking met Dräger is gekozen voor één merknaam. 

Uniek

Quick Safety heeft een totaal concept brandveiligheid. Vaak worden blusmiddelen en noodverlichting door verschillende externe partijen gecontroleerd. Ook de maandelijkse controle van de brandmeldinstallatie wordt vaak uitbesteed. Met het totaal concept brandveiligheid is er maar één onderhoudsbedrijf nodig voor de totale brandveiligheid. Met het toepassen van onderhoudsvrije producten en het combineren van controles kunnen onderhoudskosten bespaard worden.
 
Brandveiligheidsbedrijven richten zich op een bepaald sement van de markt. Quick Safety heeft een unieke positie waarmee de brandveiligheid voor alle bedrijven verzorgd kan worden. Of het nu gaat om een winkel of een bedrijf in de industrie, Quick Safety heeft alle benodigde expertise.
 

Veiligheid huis

Met de juiste werking van veiligheidsmiddelen kan bij brand snel worden gereageerd. Producten als rookmelders hebben regelmatig onderhoud nodig. Het juiste onderhoud moet door een onderhoudsbedrijf worden uitgevoerd. Quick Safety verzorgd niet alleen de onderhoud van veiligheidsmiddelen maar geeft ook advies voor een brandveilig huis.
 

Dräger

Als internationaal marktleider in veiligheidstechniek ontwikkelt Dräger al meer dan 125 jaar innovatieve apparatuur en oplossingen waarop mensen over de hele wereld vertrouwen, wanneer levens op het spel staan.
 
'Techniek voor het leven' betekent meer dan alleen technische excellentie garanderen. Het betekent verantwoordelijkheid nemen voor de levens van degenen die onze producten gebruiken en erop vertrouwen. Onze bedrijfscultuur en kernwaarden is overeenkomstig ontwikkeld.
 
Dräger wordt in Nederland vertegenwoordigd door Dräger Nederland, gevestigd in Zoetermeer en verzorgt de volgende marktconcepten:
 
Brandveilig gebouw voor de utiliteit;
Plant Safety voor industrie (inclusief alle onderdelen van brandveilig gebouw);
Plant Safety voor offshore en scheepvaart (inclusief Fire, Rescue and Safety equipment);
Persoonlijke beschermingsmiddelen voor Brandweer, Politie en Defensie;
Medische apparatuur voor de acute zorg in ziekenhuizen;
Werkpleaatshtingen en Gasmanagementsystemen voor ziekenhuizen en laboratoria.
 
www.brandveiliggebouw.nl
 
 
 
 

Informatie webwinkel

Algemene voorwaarden webwinkel

01-06-2016 08:56
Algemene Voorwaarden   Artikel 1 – Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.     Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2.     Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt...

Algemene voorwaarden Quick safety

01-06-2016 08:55
Attikel 1 Algemene voorwaarden 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Quick Safety hierna te noemen: “Gebruiker”, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door...

Privacy verklaring

01-06-2016 08:54
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring...

Retourneren & Garantie

01-06-2016 08:53
Retourneren: - Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u een artikel retourneren. - Een artikel retour sturen is bij ons altijd gratis. - Hoe stuurt u een artikel retour: Stuur de retour aanvraag naar info@quick-safety.nl met daarin het bestelnummer het betreffende artikel en eventueel de reden...

Quick Safety is aangesloten bij:

Gezocht

Voor de donderdag en/of vrijdag middag zijn wij op zoek naar een m/v voor 2 uur per dag tussen 14 en 17. Ideaal voor een scholier met wisselende roosters. De werkzaamheden bestaan uit lichte magazijn werkzaamheden zoals het inpakken van bestellingen en aannemen en verwerken van leveringen

Quick Safety is een groothandel in veiligheid met kantoor en magazijn aan huis in Pernis.  Wij leveren een breed assortiment veiligheidsartikelen zoals brandveiligheid en  EHBO/BHV producten.

Voor meer informatie en sollicitatie: Rob Koster  tel: 010-3416749 info@quick-safety.nl
Vacature Pernis